PROJECT-, PROCES- EN INTERIMMANAGEMENT
RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

Welkom bij InterRO B.V.


InterRO B.V. is een onderneming, die zich richt op project-, proces- en interimmanagement binnen met name het vakgebied van ruimtelijke ordening. InterRO B.V. is in het voorjaar van 2006 opgericht door J.A.G. (Johan) van Heumen, nadat hij 10 jaren werkervaring heeft opgedaan in diverse (leidinggevende) functies binnen het vakgebied bij verschillende gemeenten.

Vanuit een onafhankelijke dienstverlenende en adviserende rol worden doelgroepen als gemeenten, provincies, woningbouwcorporaties, ontwikkelingsmaatschappijen, projectontwikkelaars, adviesbureaus en particulieren bediend. Zo mogelijk werkt InterRO B.V. 'in huis' bij de opdrachtgever, omdat (interne) communicatie zeer belangrijk is voor het welslagen van een opdracht.InterRO B.V. streeft bij alle opdrachten naar kwaliteit en kan deze door ervaring, deskundigheid en gezond verstand, naast veel werkplezier, aan u bieden.

Daarbij kan InterRO B.V. zich beroepen op een uitgebreid netwerk en heeft daarvoor diverse partners, die inzetbaar zijn. Daarmee is kwaliteit en deskundigheid ten alle tijden voor u, als opdrachtgever, gewaarborgd. Uiteraard zal InterRO B.V. geen samenwerking met een opdrachtgever aangaan, indien dit kan conflicteren met belangen van andere opdrachtgevers. Daarmee  wordt tevens voorkomen, dat de integriteit en onafhankelijkheid van InterRO B.V.  in het geding kan komen. InterRO B.V. opereert hierin zeer transparant en duidelijk.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met InterRO B.V. via e-mail info@interro.nl of via telefoonnummer 06 – 516 39 755.

InterRO B.V. hoopt binnenkort met u kennis te maken!